Stichting

Om op een positieve manier donaties te werven voor de operatie van Rebel, hebben we Stichting Rebel for a Cause opgericht. Met de stichting zetten we ons netwerk in om kinderen, die in een vergelijkbare situatie zitten als Rebel, te helpen en aandacht te vragen voor de moeizame trajecten waar je als gezin vaak totaal onvoorbereid in terecht komt als de zorg in Nederland geen antwoord heeft op een (zeldzame) diagnose waar urgentie bij geboden is.

Door op deze manier bezig te zijn met de behandeling van Rebel, hebben we gevoelsmatig weer een stukje controle over de situatie terug en krijgen we veel energie van het organiseren van dingen. Daarnaast willen we Rebel niet als slachtoffer neerzetten maar haar juist iets geven waar ze later met een fijn gevoel op terugkijkt.

We merken dat heel veel mensen bereid zijn om te helpen en het is bijzonder om te zien hoe dichtbij hulp vaak is. Dit willen we graag delen met andere ouders en hen met positieve, rebelse energie op weg helpen.

Als de benodigde operatie van Rebel toch geheel of gedeeltelijk door de zorgverzekering vergoed blijkt te worden, dan zullen we met het gedoneerde geld andere kinderen in een dergelijke situatie helpen.

Momenteel werken we aan het festival, de veiling en merchandise. Wil je ook helpen? Steun een van onze initiatieven of mail ons op info@rebelforacause.nl

Publicatieplicht PDF